Hemma igen ♥


 
Jag är tillbaka!
 

Så sjukt roligt har det varit på NärCon i Linköping. Att mötas med massa pandor (så heter de som jobbar där), cosplayare och andra fotografer har varit en riktig spännande upplevelse. Förhoppningsvis finns det möjlighet att söka nästa år igen.
 
För er som inte vet vad NärCon är: det är ett konvent som riktar in sig på anime och japansk popkultur. Här kan man hitta allt från Naruto, Batman och Deadmau5 till karaktärer från exempelvis League of Legends. Vid grillen kan man se folk från hela norden som går runt i olika kostymer. Helt sjukt att komma tillbaka till Skövde och se "normala personer" utan massa costumes! 
 
Man fick minst sagt många bilder under denna veckan, varav dessa har vi laddat upp konstant på NärCons flickr-sida. Fotografens namn finns märkt vid bilden så om ni söker på Johanna Granlund så visas alla bilder jag har laddat upp. Jag tänkte också ladda upp några här. Fotograferna jag jobbade med var helt fantastiska, roliga, knasiga och underbart gulliga att vara med, vilket humör man än var på. Det blev långa dagar då man jobade mellan 11 på morgonen till ungefär 12-1 på natten. Så igår hade jag huvudvärk och halvsov på tågstationen haha. Dessutom satte jag mig på helt fel tåg påväg mot Köpenhamn och allt bara krånglade...
 
En annan nyhet är att jag har ÄNTLIGEN skaffat gymkort (yay) så nu ska jag också bli biff som mina kompisar :D
 
Kramar ♥
 
 
 

Mot Linköping

 
 
 
 
 
Är så himla stressad, ska ta mig till Linköping nu i ca en vecka för att fotografera NärCon konvent. Först stod det fel datum på biljetterna men som tur var lyckades vi fixa det till dagens datum, samma tågtid. So far so good. Nu upptäckte jag att jag glömde datormusen! Åh hur dum kan man vara?! Det är en timma kvar till tåget avgår så jag SKULLE kunna åka hem och hämta den... Får panik nu haha... All redigering blir så mycket smidigare med en datormus.

Hur som helst, under tiden jag inte har uppdaterat bloggen, har jag startat upp mitt fotoföretag Joypix! Hemsidan håller på att uppdateras hela tiden men det är bara att gå in och kika om ni är nyfikna på hemsidan Joypix.se!
 
Uppdate: Vi har hittat en datormus nu, tack mamma!
 

Instagram attention

Nu när jag efter ett halvår äntligen har surf i mobilen tänkte jag vara mer aktiv på instagram. Följ mig gärna eller kommentera vad ni heter på instagram :)

Nytt från sommarrean

 Skärp, T-shirtar och trosor  - ginatricot | Smycken - ur&penn | peplumtopp - cubus
 
Vad mycket man kan hitta på sommarrean! Totalt kan allting inte kostat mer än 420kr. Alla smyckena på bilden fick jag för 20kr styck, tröjorna och skärpen kostade runt 50 spänn. Helt okej!
 
De två tröjorna till vänster fick jag dock av min snälla kusse Julia. Kom på nu att det saknas en tröja haha... Hennes blogg hittar ni här, kika in vettja!
 

Vad brinner du för?

För mig handlar fotografering om att fånga en känsla. Det gäller att analysera sitt motiv och få fram personligheten i bilden. Ibland lyckas man, ibland inte. 
 
Jag har alltid tyckt det varit spännande att få veta vad andra brinner för, det förklarar verkligen vem man är som person. Haha vad filosofiskt allt låter, men vad brinner du för? Har ni något speciellt intresse som gör ert liv lite roligare?
 
 
Snart kan jag avslöja en "liten" hemlighet som

Fototävling tema sommar

 
Tänkte vara med i en tävling från filippao.se där man kan vinna valfri produkt från kamda. Jag brukar aldrig vinna några tävlingar men det är ju alltid kul att bidra med något! Jag valde att ha den här som min sommarbild, tagen på en brygga i solnedgången. Man kan se uv-ljus i bilden, trots att kameran hade filter mot detta, dock bekymrar det mig inte så värst mycket, blir bara charmigt ju. 
 
Jag skulle vilja vinna ett uv-filter till mitt teleobjektiv, ett under att jag inte har repat glaset ännu. Kamda brukar ha billiga men bra grejer så det passar utmärkt.
 
Får hålla tummar och tår nu! Passa på att vara med ni också :)