Klassfotbollen 2013


Både i lördags och söndags var jag och fotade till Klassfotbollen i Skövde. Här är några av alla bilder jag tog. Det var ruggigt att stå och frysa med en kamera i handen, framtill att solen sken genom molnen och alla kläder man hade på sig fick en att känna sig som en isbjörn på Hawaii. Men roligt var det! Man kan verkligen ta på spänningen som uppstår vid dessa cuphelger. Trots vädret var humöret på topp!
 
Idag hämtar jag ett paket från Nolema, ny kamerautrustning! Behöver trösta mig själv med att mitt 50mm objektiv gick sönder igår; cykla aldrig med kameran i en tygväska folk! 

Bloppis

Här är en liten preview på saker jag kommer att sälja. Ifall ni undrar över något plagg, pris m.m så är det bara att maila till [email protected]. Alla plagg är i väldigt fint skick och kommer säljas mycket billigt när jag vill rensa ur min garderob så fort som möjligt.

En utflykt till ryds ängar

Godmorgon läsare! Igår var jag med guapo och efter skolan cyklade vi till ryds ängar. Det var riktigt varmt ute och solen sken genom trädens lövbeklädda kronor när vi gick på en slingrande stig med en bäck som porlade precis bredvid. Under ett blommande körsbärsträd lade vi oss på våra filtar och började duka upp vårt sommarfika, vilket bestod av söta jordgubbar, chokladglass och digestivekex. Med en smak av sommar och en påtaglig värme sprudlade glädjen i mig. Allt var perfekt, tills jag upptäckte att gräset kryllade av fästingar.

Sextonde maj tjugohundratretton

Här bjuder jag på några bilder i kvällssolen. Riktigt underbart väder  ute idag! På kvällen var jag ute med mamma på ett fik i Skövde och åt glass (körsbärsdröm, melon/mango) och hallonpaj innan vi gick på ett informationsmöte. Jag ska nämligen vara sommarlovsentreprenör i sommar! Kommer bli riktigt spännande. Mer om det senare.
 
 
Vad gjorde ni i solen denna varma försommardag?

Lite klös i garderoben


                                                                                                                                                                                    Ny tygväska från Gina tricot, 59kr

More sweat now, less jiggle later

Haha, de här två bilderna beskriver utmärkt min dag! Den till höger liknar mig när jag tränar, fast möjligtvis med en aning mindre vältränad mage då, jag är nog inte heller så positiv och ler under hela passet) Började att springa en runda halv sex på morgonen (för att vakna till lite, och så att man det överstökat) och därefter cyklade jag ca 6km till skolan. Efter andra lektionen var det idrott på schemat, då vi spelade bedminton. Jag spelade mot Rebecka i min klass som utövar sporten på sin fritid, så man kan lugnt säga att jag var tvungen till att springa den lektionen! Efter skolan blev det att cykla hem igen och göra iordning mig för att cykla till stallet och rida (vilket för övrigt var ett jättebra pass, riktigt svettigt), cykla hem igen och här sitter jag nu i min snyrrstol och berättar hela storyn för er. Inte för att det är så intressant kanske haha. Men gissa om jag är trött nu!
 
Det är så mycket som händer nu att jag inte vet vart jag ska ha alla tankar. På torsdag ska jag ha ett möte om ett sommarprojekt som kommer bli riktigt spännande, massor med inlämningar, prov och ångest inför skolavslutningen. Så mycket som ska hinnas med på så kort tid! Men jag måste prioritera bloggen lite mer. Imorgon slutar jag tidigt (runt halv 12) så jag har massa tid att redigera bilder och lägga upp på bloggen. Håll ut!

Back on track

 
En liten preview på bilderna jag tog från idag. Bellis blogg hittar ni självklart här Och ja, bilderna är på henne (som vanligt), min lilla modell ♥

Morgonsol på balkongen

 
Helt underbart när man kan vakna upp till sånt här väder och äta frukost på balkongen! Det är verkligen det bästa med sommarlovsmornar: en god sommarsmoothie, frukost med ägg, yoghurt och läsa en bok i sommarvärmen med solglasögon och shorts.
 
Idag är en liten photoshoot inblandad, bilder läggs förmodligen upp ikväll! Då ska jag också bli fotad, spännande...
 
Ha det riktigt gott i solen allihopa!

Mitt skrivbord

 
Har precis gjort om lite på mitt skrivbord, lade till en almanacka genom rainlendar.net. Vad tycks? Lite lättare att hålla koll på saker som händer med en almanacka på skrivbordet.

Piffa till ert CV

 
 
Ett tips till er som skriver CV och ansökningar: använd Indesign eller andra liknande program om ni har möjlighet, finns så mycket mer att göra än i word! Var inte heller rädda för att piffa till det lite, utstickande CV brukar oftast få uppmärksammhet. Har nyligen skickat in dessa, inte så speciellt egentligen men är hur som helst dubbelt så rolig att läsa än mitt förra. Vi får se om det blir uppskattat då.
 
Tipsar er grafiskt interesserade att ta er en titt på dessa CV, riktigt kreativa och roliga att kolla igenom. Kanske hittar ni inspiration härifrån till era egna ansökningar?

Hey Guapo

 
Bara för att han tjatar på att jag ska uppdatera oftare, slänger jag in en småkul bild på guapo. Diggar håret till tusen! ♥
 
PS: Du slängde in en bild på mig så nu är vi kvitt ;)

Nytt inköp - Earpods

 
Åh äntigen nya hörlurar! Som jag längtat, ända sedan dagen för ungefär två månader sen då jag olyckligt nog råkade tappa (?!) mina hörlurar när jag gick hem, upptäckte i hallen att jag saknade mina headphones... Ett par iPhone 5 hörlurar (Earpods) blev det i alla fall, riktigt nöjd med köpet! Kostade ca 250kr hos teknikmagasinet. Ljudet är  grymt; man behöver inte alls ha hög volym, bra avskärmning och ljudet hörs knappt utifrån. Mer bas och uppfattar mer detaljer samt mellanregister än tidigare modeller. Kommer verkligen ha dessa i öronen en tid framöver! För en gångs skull passar snäckorna i mina små öron.
 
Andra som har Earpods? Vad tycker ni, bättre än de tidigare hörlurarna från Apple?

Happy anniversary

 
Nu har jag precis kommit hem från guapo, igår firade vi nämligen vår halvårsdag! Framåt kvällen åkte vi ner till stan för att äta på restaurang (som förövrigt hade jätegod grillmat, svag för sånt) och därefter bio, Iron man 3. Jag tyckte den var väldigt bra för att vara en 3D-film, men den slog inte ettan (klyschigt, jag vet. Men vilken film gör egentligen det?).
 
 
 
 

En titt i arkivet

 
Om vi ignorerar det faktum att jag är en hemsk "modell" (bilder tagna av bellis, klicka er in på hennes blogg här) så får jag lite nostalgikänslor när jag ser mitt gamla hår. Galet vad jag saknar det! Eller ja, kanske inte de slitna, avbrutna topparna och utväxt ända ner till axlarna (fick gratis dip-dye before it was cool), men det var långt, någorlunda blont och kan kunde göra  i princip vad som helst med det. 
 
Dock får jag en liten chock, har jag verkligen så smala ben? :O Tror jag börjat få lite muskler det senaste året...
 
Ja jag saknar sommaren! Bara två månader kvar!

Mitt hjärta hoppade ett skutt

 
 
 
Jag kan inte fatta det! Fick ett brev hem i brevlådan idag med en jätterolig nyhet! Att jag en halvtimma senare tappade bort brevet är bara förjävligt...
 
Men ja, det har med mitt intresse att göra.