Nu är det slutdaltat!

 
Jag är så jäkla trött på mig själv!
 

Ni vet den där känslan då man vill ha en helt ny start? Då man bestämmer sig för att kämpa sig igenom alla problem, göra saker man tycker är kul och som är bra för en själv. Det viktigaste är ju att må bra, eller hur?
 
För några veckor sedan bröt mitt liv i stort sett ihop. Jag gick in i väggen, avslutade ett förhållande och mådde rent ut sagt skit. Jag var trött på mig själv, min kropp, krossade sönder min självkänsla och slutade helt enkelt bry mig. Jag hade lovat mig själv att den här hösten skulle vara anorlunda, jag skulle kämpa för det jag hade, klara nya utmaningar och njuta av livet. Ja... det gick ju inte riktigt som planerat. 
 
Efter en korttidsdepression fick det vara nog. Snart började jag inse att livet blir vad man gör det till. Om du har en dålig inställning, kommer omgivningen inte bli så mycket bättre, eller hur? Jag hittade nya människor att tycka om, gav allt på gymmet och fokuserade för en gångs skull på mig själv och min egen utveckling. 
 
Jag tror att alla behöver en ny start då och då. Man kommer inte utvecklas om man inte gör en förändring. Fokusera på dig själv, vad behöver du göra för att må bättre? Vad har du för önskemål? drömmar? Mål? Genom förändring lär du hitta dig själv. Och kom ihåg, du behöver inte gå jorden runt på en dag, men din resa börjar med det där modiga, första steget. 
 
Jag har bestämt mig. Med nytt jobb, nya känslor, ny kropp och nya mål är jag beredd för att ge allt. Jag är inte den som ger upp i första året. Det är värt att kämpa för sig själv!

Marc By Marc Jacobs

 
 
När man får ett sånt här halsband blir livet en smula roligare. Tack så mycket, du är guld värd  ♥
 
Det är mycket som är på gång nu! Skolan börjat, företaget är startat på riktigt och en del andra jobberbjudanden har tagits. Snart börjar också ytterligare ett år på SLA och vi "gamla uppslagare" får träffa nykomlingarna. Det kommer bli väldigt spännande!
 
Designen kommer också snart att ändras, så håll ut!