födelsedag och beslutsångest

Hipp hurra, för att idag är det min dag!
 
Istället för att vara mainstream och lägga upp en bild på mig när jag håller i ballonger, struntar jag i det och lägger upp lite bilder imorgon istället på vad jag har gjort idag och igår.
 
Dock har jag extrem beslutsångest. Jag har tänkt att göra en hårförändring. Igen. Men denna gången ska jag samtidigt fixa ny hårfärg vilket är väldigt skrämmande då jag bara har slingat mitt hår och aldrig någonsin färgat det. Men vad ska jag ha för hårfärg?
Bilder från weheartit, bykiki.se och http://blogg.veckorevyn.com/fridagrahn/
 
Jag har haft blont hår så länge jag kan minnas (förutom en gång då det slingades brunt, ingen hit under min barndom). Antingen någon härlig rödaktig brun ton, däremot är Frida Grahns hårfärg längst till höger extremt snygg och inte den största förändringen till vad mitt naturliga är. Lite fyllig mellanbrun ton med inslag av blont. Tankarna bara virrar omkring i mitt huvud, har ni något tips på vad som skylle vara snyggt? Kan inte vara blond i hela mitt liv. 
 
PS. Apropå den dåliga uppdateringen, håller på och göra en ny bloggdesign vilket tar sin tid, men förhoppningsvis ska den vara färdig snart!