Midsommar på Torsö

 
Jag är tillbaka!
 
Utmattad men fruktansvärt glad och nöjd har jag kommit tillbaka från Torsö där jag firade midsommar med min moster och vänner till släkten. Jag var den enda ungdomen där så det var en aning långtråkigt och trist ibland när de vuxna tjötade om allt bara vuxna pratar om. Jag fick istället bli helgens fotograf och tog massa bilder (de flesta vågar jag inte visa här på bloggen), spelade kubb och gigantisk yatzy med bland annat min kusins barn. Det var jättekul att få komma tillbaka till Torsö efter ett uppehåll på kanske fem år. Och vad mycket som har hänt! Det var sorgligt att sitta på bussen hem och lämna släkten bakom mig. Förhoppningsvis sesvi igen nästa år!
 
 

Ett försenat grattis

 
Förutom att redigera modellbilder, fixa en portfoliosida på nätet, göra bloggdesign och packa till midsommar, håller jag även på att redigera lite bilder från min kusin Vickans student. Jag har aldrig sett min stora kusin vitamin så glad!
 
Jag kommer vara borta under hela midsommar så det blir ingen uppdatering då, men kommer tillbaka på måndag!

Smokey eyes

 
Foto: Jag | MUA:  Isabelle Blomqvist/Nyx Cosmetics | Hårstylist: Denise & Sarah/Salongen |
 
Här är två bilder på modellen Amelie Marmenlind, skitgrym och hur vacker? Med över 200 bilder värda att redigera, är mina kvällar väldigt upptaga för tillfället, men det är bara kul när man får se resultatet från en helt fantastisk modellfotografering i Stockholm! Testade även mitt nya objektiv: canon 50mm f/1,4, grymt objektiv! Jag gjorde ju sönder det förra 50mm f/1,8, så jag kände att det var dags att uppgradera till något med lite längre hållbarhet. Skärpan och den tysta autofokusen är värt de extra slantarna man får betala...
 
Mer bilder från modellfotograferingen kommer i veckan!
 
 
 

Reece Mastin ♥

Som guld för mina öron ♥
 
 
 

Återuppstart

På grund av min dåliga internetuppkoppling har jag haft det i princip omöjligt att blogga. Nu har jag tänkt att återuppstarta bloggen med ny design (jag vet att jag har lovat det förut, men nu när man har sommarlov har man lite mer tid på dagarna) och uppdatera mycket oftare! Igår var jag på modellfotograferingen med fototräff och fick träffa Elin, Ottilia och Michaela (ja, de var roliga, charmiga och fantastiska i verkligheten). Modellerna var suveränt duktiga, jättesnyggt stylade och miljön var fantastisk, likaså gruppen jag fick vara med. Det är synd att jag åkte hem igår kväll, annars hade jag lätt gått på öppet hus idag. Men det får bli nästa år!
 
Bilder från fotograferingen kommer inom kort ;)
 
 Bild lånad från fototräffs facebooksida

Stop motion

Hej jag lever!
 
Min kamera har fått ett batterigrepp - men saknar objektiv. Sista skolveckan innan sommarlovet. Inlämningar görs klart och sommarlovet planeras. Det är i princip vad som händer just nu. Just det, har inte kunnat blogga för att jag för nuvarande typ saknar internet. Men jag bjuder på vår stop motion film vi har gjort nu under ca 10 veckor. Funderar på om man kanske ska lägga in lite extra ljudeffekter?